Over Sully’s

Het uitzoeken van mooie kinderkleding is een feestje. Zeker wanneer u dit doet bij Sully’s Baby & Kids in Volendam. Midden in de hoofdstraat van Volendam, treft u hier een complete collectie topmerken in verschillende prijsklassen. Alles staat overzichtelijk uitgestald in ons sfeervolle winkelpand. Met een oppervlakte van maar liefst 250m² en een speciale kinderboom met playtouch en tv, wordt de winkel algemeen beschouwd als een van de mooiste van Nederland. Wij hopen u hier snel te mogen begroeten om zelf te oordelen. Uiteraard kunt u ook terecht in onze webshop!

Wij verkopen baby- en kinderkleding in de maten 44 – 176.

Wij verkopen o.a. de merken: BakerBridge, Bampidano, Bellaire, B.Nosy, CKS, Dirkje, DDD, Feetje, Flo Baby, IDo, Fred Mello, Fun&Fun, Indian Blue Jeans, Jubel/Sturdy, Kiezeltje, Le Chic, LoFff, LoveStation22, Molo, Name It Mini/Kids, NoBell’, NoNo, Quapi, Retour, Tumble ’n Dry, Z8, Baby Paws en de babyproof schoentjes van Shoesme.

Ook hebben wij allerlei aanverwante (baby) accessoires in ons assortiment, zoals de Dooky collectie, baby/kidsbanz, slofjes, schoentjes, zwangerschap/kraamcadeautjes, haaraccessoires, ondergoed, riemen etc.

Don’t be silly, go to Sully’s!